Burkina Faso
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
16 December 2007 | Nederland, Nijmegen
nog maar twee weekjes en dan is het zover: dan vlieg ik naar Ouagadougou, Burkina Faso! De volgende dag zal ik per bus naar Bobo-Dioulasso reizen, de stad waar ik zal gaan verblijven en van waaruit ik m'n onderzoek ga doen. Het onderzoek zal gaan over de impact van Fair Trade op het welzijn van kleinschalige boeren. Spannend, maar ik heb er veel zin in! Via deze site kunnen jullie straks een beetje meegenieten van m'n ervaringen. Ik ga nog even verder met de voorbereidingen...
Marjolein
16 December 2007 - 20:37
Maria DL:
Hihihaha nu ben ik de eerste :)
Alvast veel plezier op je reis en ik ben benieuwd naar alle verhalen die hier zullen verschijnen!!
X -
17 December 2007 - 04:26
Teva:
He Marjo,
Leuke site! Ik ga je zeker volgen! Grappig om te lezen: jij bent nu druk met alle voorbereidingen om weg te gaan en ik ben bezig met de laatste voorbereidingen om weer naar huis te gaan! Heel veel succes met de laatste loodjes! Spreek je snel!
Liefs, Marloes
PS: En.... vergeet je tevaslippers niet ;);)! -
17 December 2007 - 08:20
Saskia:
Hey marjolein,
Leuk dat je al een site gemaakt hebt. Ik spreek je morgen, mits ik mijn stem weer echt terug heb!
Veel plezier nog met de voorbereidingen en geniet er vooral van! -
18 December 2007 - 13:32
P.:
Leintje!
Wat leuk dat je pompoenen gaat verbouwen in Burkina Faso! Heel veel succes en de 4 overgebleven natte tosti's zullen aan je denken.
best vriendelijke groet,
P. -
18 December 2007 - 16:43
Joris:
Lieve Zus,
Succes met de laatste voorbereidingen en maak er een mooie trip van!
x joris -
21 December 2007 - 15:06
HJ:
Hey Marjolein!
veel plezier, zie uit naar berichten om op te spammen!
22 December 2007 - 16:47
Annelies :
Hey Marjolein, geniet nog van je laatste daagjes in NL en ik hoop in Bonn mooie verhalen van je te kunnen lezen.
Doei! -
23 December 2007 - 15:48
Bernadine:
Heey Marjolein,
Ga ontzettend genieten! Ik zie uit naar de verhalen op je site.
xx Bernadine -
28 December 2007 - 17:13
Emma:
Hee Marjolein,
Ik ben heel beniewd naar al je avonturen en zie er naar uit om de verhalen te lezen!
Enorm veel plezier gewenst en uiteraard ook veel succes!!!
Emma